Urządzenia i Akcesoria
Sałatka z brązowym ryżem i pstrągiem łososiowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porcje
Składniki
-
1200 g wody
-
200 g ryżu brązowego
-
250 g fileta z pstrąga łososiowego, bez skóry bez ości
-
1 ½ łyżeczki soli
-
80 g oliwy z oliwek80 g oleju z pestek winogron
-
40 g miodu płynnego
-
20 g musztardy Dijon
-
40 g octu jabłkowego
-
20 g musztardy francuskiej
-
100 g rukoli
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
429 mg
Białko
16 g
Kalorie
2128 kJ /
508 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ZDROWE KOLACJE
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Sałatka z łososiem, ziemniakami, sałatą i pomidorem
35 min
Cytrynowo-koperkowy łosoś z pieczonymi warzywami
45 min
Łosoś w papilotach z pieczarkami i ryżem
40 min
Bowl ze smażonym łososiem i czarną fasolą
35 min
Sałatka z rumienionymi krewetkami i krojonymi warzywami (TM6)
30 min
Sałatka ziemniaczana ze szparagami i wędzonym łososiem
1 godz.
Sałatka Tex-Mex z wędliną drobiową i komosą ryżową (quinoa)
45 min
Sałatka z kaszą pęczak, jajkami i rzodkiewką
55 min
Sałatka z makaronem pełnoziarnistym, kurczakiem i brokułami
1 godz. 50 min
Spaghetti z cytrynowym łososiem i porem
40 min
Fitness bowl z brązowym ryżem, fasolką szparagową, kurczakiem i ciepłą salsą pomidorową
1 godz.
Sałatka z kaszą bulgur, szpinakiem i fetą
40 min